Choc’in in GVA: “Chocoladeworkshops op maat”

Heb jij het ook gezien? Gazet Van Antwerpen heeft Choc’in gevonden en vond onze originele chocolade workshops absoluut de moeite waard! Resultaat was een paginabreed artikel in de krant, en dat willen we je natuurlijk niet onthouden…

Choc’in: chocoladeworkshops op maat, met penisvormpjes en choctails

MECHELEN – Ann Beullens (46) uit Mechelen heeft sinds kort haar eigen bedrijfje Choc’in. “Ik gooi mijn onderwijscarrière over een andere boeg en geef nu workshops chocolade maken op ieders maat.”

Vijfentwintig jaar lang al staat Ann Beullens (46) in het onderwijs, eerst als leerkracht, later als directrice van een school in Brussel. Vorige week kondigde ze haar carrièreswitch aan. “Ik stop er na 25 mooie jaren mee en ga mijn passie voor chocolade achterna.”

Met als resultaat: Choc’in, een Mechels bedrijfje waarmee Ann chocoladeworkshops organiseert op maat. “Mensen kunnen mij boeken voor interactieve workshops. Van truffels tot gepersonaliseerde pralinen: alles kan hier.”

Ann wilt met Choc’in zowel op evenementen workshops geven, als bij mensen thuis. “Op een verjaardagsfeestje kan ik bijvoorbeeld samen met de kids van die photoboothsnorretjes maken uit chocolade. De bedoeling is dat de kinderen dan zelf mee helpen. Alleen maar kijken hoe ik te werk ga, zou ook maar saai zijn hé”, lacht Ann.

Ook voor volwassenen heeft Ann van alles lekkers in de aanbieding. “Zo heb ik bijvoorbeeld het concept ‘choctail’. Dat houdt in dat er een coctaildegustatie gegeven wordt, bijvoorbeeld met Gin Tonic. Samen met mijn klanten maak ik dan pralines die perfect bij het drankje passen.”

Daarnaast is Ann ook al voorbereid op workshops voor vrijgezellenfeestjes. “Daarvoor heb ik penisvormpjes aangekocht. Kwestie van de sfeer er in te houden”, lacht Ann.

Groepen van minimum zes tot maximum zestien personen kunnen bij Choc’in terecht voor chocoladeworkshops.

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>